Villa Trófea

1 kilométerre a fürdőtől

8380 Hévíz, Zrínyi u. 42. 0036 30-267-6072 nagy-doma@t-online.hu

Szállás információk

Szállás típusa:
Férőhely: 8 fő
Szobák száma: 4 db
Ágyak száma: 8 db

Az ár tartalmazza:
-

Az ár nem tartalmazza:
-

Részletek

Hévíz központjában, a gyógytótól kb. 1000 m-re található családi házunkban immáron 40 éve, több generáción keresztül várjuk szeretettel vendégeinket. 

Két szinten két különbejáratú lakás bérelhető, melyek mindegyike 60 m2 alapterületű, két-két hálószobával, kompletten felszerelt konyhával, nappalival, kábelTV-vel és fürdőszobával rendelkezik. A lakásokhoz bútorozott erkély vagy terasz tartozik, hogy Hévíznek nemcsak gyógyító vizét, de kitűnő levegőjét is élvezhessék a pihenni vágyók. A hálószobák mindegyike kétágyas, ezáltal appartmanjaink kényelmesek és ideálisak gyermekes családoknak ill. baráti társaságoknak egyaránt. Az ágyneműt, törülközőket és konyharuhát mi biztosítjuk. A konyhákban hűtő, gáztűzhely, sütő, kávéfőző és kenyérpirító található, természetesen a bögrétől a serpenyőig igyekeztünk minden eszközt is bekészíteni.

Kisgyermekes családoknak babaágyat, pelenkázót és etetőszéket tudunk biztosítani. Gyermekkedvezményeink: 0-2 éves korig a gyermek ingyenes, 2-12 éves kor között a gyermek a felnőttár felét fizeti, amennyiben minimum 2 felnőttel utazik.

Autóval érkező vendégeinknek ingyenes, zárt parkolóhelyet biztosítunk az udvarban.

Négylábú kedvencét is szeretettel várjuk, az ő éjszakája 800 Ft-ba kerül.

Vendégeink számos étteremben, kúraközpontban, borozóban, optikusnál, fogorvosnál stb. 5-15% kedvezményben részesülnek kulcstartójuk felmutatásával, valamint egy kedvezménykuponnal a tófürdőn is 12%-kal olcsóbban tudnak bizonyos jegytípusokat megvásárolni. Annak érdekében, hogy minden érzékszervüket kényeztethessék a nálunk töltött napok alatt, házinéninél őstermelői ökogyümölcsök, zöldségek és tojás kapható.

Határtalan vendégszeretettel várjuk Önöket is a Villa Trófeában!

 

 

Ajánlatkérés
Kérjen ajánlatot erre az utazásra!