Apartman Christian

1 kilométerre a fürdőtől

Hévíz, Dr. Babócsay u. 46. B. 0036 92 318 863, 0036 30 283 0207 babati.istvanne@gmail.com

Szállás információk

Szállás típusa: Apartman
Férőhely: 4 fő
Szobák száma: 2 db
Ágyak száma: 4 db

Webcím: http://www.heviz.hu/szallashely/apartman_christian

Az ár tartalmazza:
-

Az ár nem tartalmazza:
-

Részletek

Az apartman Hévíz zöld övezetében található a város nyugati peremén húzódó lankás dombon, az Egregybe vezető úton. Ennek köszönhetően körpanorámás kilátás nyílik a városra, és a környező dombokra. Tájolása: kelet, nyugat. Környezetében sok zöld terület, családias villák, apartmanok vannak, így kiválóan alkalmas a pihenésre, kikapcsolódásra, kellemes időtöltésre, gyógyulásra.
 

A tó, a városközpont 20 perces sétával kényelmesen elérhető.
Aki a városban közlekedő kisvonatot a Dottó-t választja, minden nevezetességet, üzletet, szolgáltatást percek alatt elérhet. A kisvonat az utcában is közlekedik, igény szerint fel- és leszállási lehetőséggel.

Az apartman környezetében (100-150 méter) több étterem és csárda található. Élelmiszerüzlet és szolgáltatóház körülbelül 300 méterre van, Szőlőhegy a borpincékkel, jó borokkal, grillpartikkal körülbelül 800 méterre.

Az apartman tagja a Hévízi Szobakiadók Szövetségének, ezért az általa biztosított 10% kedvezmények kulcstartó ellenében igénybevehetők, az erre szakosodott üzletekben, szolgáltatoknál (orvosi, egyéb) éttermeknél. Külön kérésre fürdőbelépőt biztosítunk. Az apartmanban SAT tv vételi lehetőség van.

Az apartman 2001-ben épült, nagysága 67 m2, amelyben 2 db szoba, 1 fürdőszoba tusolókabinnal, 1 WC, egy nappali amerikai konyhával, amely teljesen felszerelt, 2 db erkély kertibútorral, valamint a tetőtérben még egy szoba és egy fürdőszoba tusolókabinnal és WC-vel található. Az apartmanban SAT tv vételi lehetőség működik.

Személygépkocsi parkolása a ház előtt kialakított beállóban lehetséges.

Árlista: Apartman/nap 04.01. – 10.15.
2 fő részére 30 €
+ 1 fő esetén/nap 7 €

Szeretettel várjuk a kedves vendégeket a Christian apartmanba.
- Étteremtől való távolság: 100 m
- Bolttól való távolság: 300 m
- Tótól való távolság: 1000 m
 

- Étteremtől való távolság: 100 m
- Bolttól való távolság: 300 m
- Tótól való távolság: 1000 m

Ajánlatkérés
Kérjen ajánlatot erre az utazásra!