Antal Apartmanház

600 méterre a fürdőtől

Hévíz,Zrinyi u. 35. 83 341 498, 30 635 1526 naszadosantal@t-online.hu

Szállás információk

Szállás típusa:
Férőhely: 15 fő
Szobák száma: 6 db
Ágyak száma: 15 db

Webcím: http://www.antalhaz.hu

Az ár tartalmazza:
-

Az ár nem tartalmazza:
-

Részletek

Hévíz központjától 100 m-re, a világhírű hévízi tótól 600 m-re, családias és nyugodt környezetben várjuk Önt és kedves Családját 5 különálló, különböző méretű jól felszerelt szép és kényelmes apartmanban, egész évben.


KÉNYELEM MINDENEK FELETT!

2 apartman 2 fő részére

  • konyhás étkező
  • hálószoba + TV
  • zuhany + WC
  • terasz


2 apartman 2-3 fő részére

1 apartman 4-5 fő részére

  • közös nagy nappali
  • étkező + konyha
  • 2 külön hálószoba
  • 2 külön fürdőszobával
  • zuhany + WC
  • terasz


Az autóval érkezők részére természetesen zárt parkolót biztosítunk.

30-200 m-re élelmiszerbolt, kávézó, étterem található, de ha Ön masszázsra vágyik, a közelben erre is van lehetősége.

A Hévízi Szobakiadók Szövetségének emblémájával ellátott kulcstartóval kedvezménnyel vehet igénybe különböző szolgáltatásokat, mint például tófürdőbelépő, éttermi-, fogászati-, kozmetikai-szolgáltatások, vagy akár gyógykúra.

Háziorvosi beutalóval érkező vendégek a hévízi Szent András Kórházban minimális térítés ellenében maximális minőségű szolgáltatásban részesülhetnek.

Házunkban egész évben szeretettel várjuk a pihenni és gyógyulni vágyó Vendégeket!

Mindezt már 6.000 Ft / 2 fő / éj ártól!
AKCIÓ! 6-ot fizet, 7-et pihen!
Foglalja le szállását, hívjon minket akár most: tel./fax 06 83 341 498
mobil: 06 30 635 1526

AKTÍV KIKAPCSOLÓDÁS: SPORT

Számtalan lehetőség nyílik fürdővárosunkban az aktív pihenésre. A lovaglást kedvelő vendégeink két helyi lovarda kínálatából válogathatnak. A "drótszamár" nyergébe pattanva kényelmes kerékpárúton juthatunk el a Balatonig. Sárkányrepülőn vagy hőlégballon kosarában a levegőből gyönyörködhetünk a zalai táj szépségeiben. Kondícionálóterem, teniszpálya, fallabda áll a sportolni vágyók rendelkezésére.


ISMERKEDÉS A KÖRNYÉKKEL, A HELY SZELLEME

Múltidéző nevezetessége városunknak a XII-XIII. században épült Árpád-kori templom, amely az egregyi szőlőhegyen található. A rómaiak katonák ittlétét bizonyítja az Attila utca végén lévő romkertben, és a Télifürdőben felállított Jupiter-kő. Hévíz történetét hitelesen mutatja be a Hévizi Múzeális Gyűjtemény.

A jelenkor sajátosságaihoz tartozik a heti rendszerességel működő operettest, a fővárosi művészek közreműködésével. Nyaranta egymást érik a fesztiválok, ahol szórakoztató műsorok, eszem-iszom mellett a helyi és a környékbeli kézművesek portékáiból lehet válogatni.

A tőlünk 6 km-re lévő Keszthelyen a Festetics kastély várja egész évben a látogatókat. A Balaton élővilágát és a vízparti emberek életét bemutató állandó kiállítás a Balaton Múzeumban tekinthető meg. A város különlegességei közé tartozik még a Babamúzeum és a Marcipánmúzeum.

Ajánlatkérés
Kérjen ajánlatot erre az utazásra!